Personvernerklæring

Hvem vi er

Hetronic Norge AS
Voldshagan 5
3090 Hof

Org.nr: 997 765 044

Vår nettstedsadresse er: https://www.hetronic.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Ved innsending av kontaktskjema anser vi det som formålstjenlig å lagre innsendte opplysninger i en database for oversikt og best mulig håndtering av spørsmål fra kunder og potensielle kunder.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Det lagres også informasjonskapsler i forbindelse med bruksanalyse for webstedet, se eget avsnitt.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å spore bruksmønster på dette nettstedet. Du kan lese deres personvernerklæring her. Det lagres ingen opplysninger som kan brukes til å identifisere deg gjennom denne løsningen.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger vi har om deg blir ikke delt med noen, med mindre det er nødvendig for at eventuelle underleverandører skal kunne levere en tjeneste eller et produkt du har bestilt av oss.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.